CALEIDOSCOPI

Som un col·lectiu que intenta coordinar a altres col·lectius i persones mitjançant l’organització de la Fira Alternativa. Ens reunim de forma assembleària periòdicament, actualment els dimecres a les 20.30.

Es funciona per comissions de treball. Tan sols es pot formar part de l’Assemblea General qui participa en alguna comissió.

Que es persegueix mitjançant l’organització de la Fira Alternativa?
La Fira Alternativa es crea a partir de la necessitat de tindre un espai vàlid per a la trobada i exposició d’altres formes de viure i de pensar que troben en aquest espai la seua forma d’expressió i difusió més genuïna i coherent. Es pretén donar a conéixer el treball artesanal, l’alimentació vegetariana i ecològica i el pensament crític que es reflecteix a través de les accions de les persones i col·lectius que participen
a la Fira.

No poden participar a La Fira Alternativa:
Partits polítics i col·lectius que difonguen la seua propaganda. Sindicats que col·laboren amb l’estat.  Col·lectius que es convertisquen en empreses productores de persones alliberades ni que contracten treballadors i treballadores a través d’ETTs o en condicions indignes. Col·lectius que tinguen, com a membres destacats, a polítics, membres de la família reial, religiosos o membres de sectes. Col·lectius socials que accepten subvencions de grans empreses privades.

Com es gestiona la Fira Alternativa?
La existència de la Fira tan sols és possible mitjançant l’autogestió. L’autogestió s’aconsegueix i es concreta mitjançant:Les aportacions econòmiques pel pagament de les quotes d’inscripció dels artesans, alimentació i col·lectius socials. També amb els beneficis íntegres del bar.

Aquests ingressos es destinen a:
El manteniment del local social.Pagament de taxes i permisos. Infraestructures. Difusió de l’esdeveniment. Activitats que es fan durant la Fira. Vigilància nocturna del recinte, a càrrec de col·lectius implicats en l’organització de la Fira. Recollida de fem i lloguer de contenidors. La implicació necessària de totes les persones en la Fira, des de les comissions fins el muntatge i gestió de l’esdeveniment.

Cap d’aquests treballs personals no és remunerat.

http://www.firaalternativa.org

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s