Mercat Social, construïnt futur

Continuem treballant en una estructuració adequada de l’oferta de productes i servicis concebuts i oferits davall els principis de l’economia solidària. El dia 18 d’ Octubre a les 16:00 ens tornem a reunir iavançarem sobre el document de treball que hem creat fruit de la trobada en Mar de Fulles.

banner_mecambio_net_630x527

Aci deixem un ennlaç per a que, qui vullga puga consultar-lo. I recorda, esteu convidades totes i tots a la reuniò del dia 18. Avancem, construïm.

Camí al Mercat Social

Anuncio publicitario

Tertulia sobre la Economía Alternativa y Solidaria

Seguimos trabajando en la divulgación de los principios de la Economía Solidaria e intentando generar reflexiones, que produzcan acciones, que vayan actuando a modo de pequeños pasos hacia una transformación social, tan necesaria.

El próximo jueves 16 de junio a las 19:00 vamos a participar en una charla/debate, invitados por nuestros amigos y amigas de la Economía del Bien Común  , para reflexionar conjuntamente, rastrear puntos de encuentro y seguir dando pequeños pasos.

Vamos a hablar de muchas cosas y entre ellas del proyecto de construcción del Mercado Social en el que varios colectivos estamos inmersos. Ven y tráete a alguien que nunca haya oído hablar de todo esto.

Tertulia Reas País Valencià CasadelLibro

Nos vemos en los locales de La Casa del Libro de València a las 19:00, el jueves 16, no lo olvides.

Empreses amb valors, la gestió ètica de les finances.

Si creus que els diners i el sistema financer poden i han de gestionar de manera responsable i ètica, tenim una bona notícia, hi ha alternatives: les finances ètiques, solidàries i alternatives. La banca ètica reclama un valor social i un ús ètic dels diners posant-lo al servei de l’economia social, el desenvolupament de les persones i la comunitat. Si vols compartir amb els teus proveïdors els valors i aquesta gestió responsable hi ha al mercat institucions d’intermediació financeres ètiques, solidàries i cooperatives.

El proper 12 de maig a les 16 h. en Valencialab (Carrer del Músic Peydró, 36) vam realitzar la jornada «Què poden fer les finances ètiques per la teua empresa?» on coneixerem les principals propostes de finances ètiques i exemples d’empreses de l’Economia Social que aposten per aquest tipus de banca, com les cooperatives, les L’acte comptarà amb la presència del director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Sr. Francisco Álvarez, i al finalitzar el mateix s’oferirà un vi d’honor.

Inscriu-te seguint este enllaç