Parlem de Monedes Socials… electròniques?

El divendres 7 d’ octubre, als locals de Jarité – mil gràcies per la vostra col·laboració – tenim l’ oportunitat de sentir a Miguel   Yasuyuki Hirota, doctorand en Economia Social i co-fundador de l’ Institut de la Moneda Social (www.monedasocial.org)  que presentarà la jornada ,  i a Luis Fernando  Mateo Blázquez màster europeu de microfinances de la Universitat Lliure de Brussel·les.

Parlarem de monedes socials i principalment  de les repercussions organitzatives i de sostenibilitat en la migració d’ una moneda social física a un format electrònic. La experiencia de Luis Fernando al Banc Palmas de Brasil ens Explicara un poc els paral·lelismes amb la moneda social de les Palmes, les possibles vivències que servisquen d’experiència ací, al nostre territori, i les similituds que podem tindre ací en el context d’ Europa, de l ‘ Estat Espanyol i també al context de REAS i els distints actors Valencians.

Inscriu-te ací i ens ajudaras a coneixer quanta gent  sóm i a informar-te si es produïx qualsevol canvi. Ens veiem divendres 7 d’ octubre a les 17:00 al Carrer Buenos Aires n. 8 de València, al Barri de Russafa.

Monedas Sociales

 

Anuncio publicitario

2 comentarios sobre “Parlem de Monedes Socials… electròniques?

  1. Es importante que entre todos se impulse la economía solidaria. Nosotros, agricultores valencianos gracias a la cooperación hemos podido poner en marcha nuestro proyecto de naranjas online y hemos salvado del abandono varios pequeños huertos que por su dimensión y el mercado actual de naranjas en Valencia de otra forma estarían abandonados. Es importante que las personas tengan información porque son muchas las que quieren ayudar. En nuestro caso cuando conocen la posibilidad de poder comprar naranjas online enseguida se animan y se enganchan a comprar naranjas en internet cada cierto tiempo. El camino ha sido largo pero hemos conseguido salvar ya varios huertecitos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s