FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ I LA DEMOCRÀCIA EN COOPERATIVES: INTERCANVI D’ EXPERIENCIES

Vos convidem a la xarrada-debat que tindrà lloc el pròxim dijous 22 de setembre, en el marc de les micro-jornades celebrades com a seguiment del projecte BARRICOOP, en el Centre Social El Terra de Benimaclet. Aquesta jornada te com a objectiu afavorir la intercooperació i l’intercanvi de coneixements entre cooperatives.

Obrirem la jornada amb una xarrada per part de dos cooperatives de treball associat del sector de la construcció. Altur Coop.V., compartirà els seus 25 anys d’experiència en treballs verticals des del model cooperatiu. Taulell Reformes i Rehabilitacions, Coop.V., ens contarà el seu procés de conversió des d’una societat limitada a una cooperativa de treball associat.

barricoop

La jornada seguirà amb un debat obert a totes. Entenem que els processos de cooperació s’han d’estendre a tots els àmbits i s’han d’articular normalment en xarxes on es visquin i es fomenten la participació i la democràcia. Es per açò que vos animem a vindre i a contar-nos les vostres experiències cooperatives sobre propietat col·lectiva i gestió democràtica.

Volem fomentar l’aprenentatge i el treball cooperatiu entre persones i organitzacions, mitjançant processos de col·laboració, de presa de decisions conjuntes, d’assumpció compartida de responsabilitats i deures, que garanteixin la màxima horitzontalitat possible, al mateix temps que es respecten l’autonomia de cadascuna, sense generar dependències. Es per açò, que volem generar espais on al compartir coneixements pugem aprendre i créixer.

Organitzadors: BARRICOOP – ALTUR COOP.V. – TAULELL REFORMES I REHABILITACIONS, COOP.V. – REAS PAÍS VALENCIÀ

Lloc: Centre Social El Terra,  carrer Baró de Sant Petrilló, 9 (Benimaclet) València

Data: 22 de septiembre setembre de 2016, de 17:00 a 19:00h.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s