De l’Horta a la Plaça … de casa al carrer

Quantes vegades no haurem fet el camí des de casa a la Plaça de l’Ajuntament… milions, no? Però ahir, per extrany que parega …. pareix que ho ferem per primera vegada.

Des del REAS, caminaven a les 9 del matí mòbil en mà tractant de situarnos al punt de trobada, quan sorpresivament alçarem el cap front al silenci de trafic … És possible que això fòra València centre?? Deixarem el mòbil a la butxaca, ja n’hi havia prou.. era temps de gaudir de l’ambient, eren les 9.45 i la plaça bullia d’activitat.

Plena de companys i d’il·lusió la “sede” per exel·lencia de les “mascletaes” pareixia transformada, no ho pareixia … sinò que era una altra… I això que el millor encara estava per arribar, començant l’activitat a les 10!

Des d’aleshores, definir els esdeveniments resulta impossible, no tan sols per la mesura de l’event… sinò també perquè n’hi ha coses que no són definibles en paraules; sensacions, pensaments, accions, tot el que a la plaça s’olorava( no tan sols de la riquíssima cuina ecològica que teníem al davant de la taula) sino dels comentaris i l’actitud del ciutadà i de les entitats… la sensació a més d’alegria.. era D’ IL·LUSIÓ!

La plaça feia olor a horta, a camp, a arrels, feia olor a gent, a xarrades, a alternatives comercials i de consum… feia olor a consciència, a solidaritat, a cooperativisme… feia SOROLL (i no de cotxes) sinò de veus i rialles, de gent… Soroll del poble.

La nostra contribució ha sigut modesta, però ens ha encantat parlar amb la gent i difondre que UN ALTRE TIPUS D’ECONOMIA ÉS POSSIBLE, i que estem dispostos a moure’ns i a actuar per apropar una altra visió económica a la gent.

Hem eixit de la plaça amb un somriure amb una sensació d’agraÏment a tota la gent que s’apropat … perquè aquesta siga tan sols una de moltes més GRÀCIES I ENDAVANT!!! ‪#‎Delhortaalaplaça‬ ‪#‎mercadosocial‬ ‪#‎reaspv‬‪#‎economiasolidaria‬

12592732_1631912110383415_6781578804649205820_n

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s